Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Ny serie - titta in hemma hos drottning Margrethe

08 mar, 2016, 07:00
AvJohanna Lejon
Nyfiken på hur det ser ut hemma hos danska drottningen? Nu kan du få en egen visning.
Annons
margrethe1

 

I den nya serien “Dronningens slotte” slår drottning Margrethe upp sina dörrar och ger oss en unik inblick i fyra av den kungliga familjens mest kända slott och bostäder. På nära håll får vi följa en entusiastisk drottning som visar oss runt i guldpläterade festsalar och privata kammare, dit TV-kamerorna aldrig har kommit förr.

Margrethe3

“Dronningens slotte” är en dokumentärserie gjord av danska DR1. I första avsnittet får vi följa med till Amalienborgs slott. Drottningen berättar, bland annat, om en av de första gångerna hon gick ut på slottsbalkongen för att ta emot folkets hälsningar och jubel.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Jag var nog ganska generad, det syns på bilderna.

margrethe2

Här kan du se serien.

 

Foto: Stella Pictures

Annons