Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Ny spännande resa för Victoria och Daniel i januari

22 dec, 2014, 12:03
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
victoria-daniel-ste

Det blir en ny långresa för kronprinsessan Victoria och prins Daniel i början på året.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel rivstartar det nya arbetsåret med en långresa till USA. Den 19 till 21 januari är det i San Francisco för att bland annat besöka företagen i Silicon Valley. Enligt hovets informationschef Margareta Thorgren åker kronprinsessan och prins Daniel till San Francisco på eget initiativ:

– De ska besöka ett antal företag med it-inriktning. Det är en studieresa som ska ge kronprinsessparet en möjlighet att förkovra sig i den branschen.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
victoria-daniel-ao

Kronprinsessan Victoria får sedan packa om väskan för en resa till minneshögtiden med anledning av 70-årsdagen av koncentrationslägret Auschwitz befrielse i Polen den 27 januari.

Av Liv Sander

Foto: Stella Pictures och All Over Press

Annons