Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Ny stiftelse för drottning Silvia

30 nov, 2013, 09:50
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
silvia-childhood

Den 23 december fyller som bekant drottning Silvia 70 år. Nu har en ny stiftelse grundats.

I och med drottningens födelsedag den 23 december har en ny stiftelse grundats, H.M. Drottning Silvias stiftelse Care About the Children. På hovets hemsida får vi veta att stiftelsens livslängd är bestämd till tio år och den verkar för en värld där alla barn får sina mest grundläggande behov uppfyllda: möjlighet till vård, utbildning och rätten att få vara just barn genom leken.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Stiftelsen kommer att överlämnas till Silvia i samband med en hyllningsföreställning på Oscarsteatern i Stockholm den 19 december tillsammans med en förteckning över alla bidragsgivare. Hovet uppmanar alla som önskar uppvakta drottningen på födelsedagen att ha stiftelsen i tankarna.

Läs mer på hovets hemsida här››

Av Agneta Nisbeth

Foto: Jens Rötzsch/Childhood

 

Annons