Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Nya äventyr för Victoria och Daniel

17 nov, 2015, 10:36
author
Annons
Victoria-ste

Om bara några månader föds kronprinsessparets andra lilla barn. De senaste månaderna har vi, dag för dag, fått se kronprinsessans babymage växa och bli allt större. Nu är hon snart höggravid. Men att dra ner på takten är det inte tal om, inte alls.

Victoria-ste

Kronprinsessan Victoria, och hennes make, jobbar på för fullt. I morgon beger dig sig ut på ännu en resa. Till Värmland, närmare bestämt.

Annons

– Det är väldigt roligt att de tackade ja och att vi fick till ett så bra program efter Kronprinsessparets speciella önskemål.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Victoria-

Det betyder väldigt mycket för länet med ett besök från kungafamiljen. Vi får möjlighet att visa upp vårt län och berätta hur stolta vi är över Värmland, säger Kenneth Johansson, landshövding i Värmland.

Victoria-56

Besöket inleds klockan nio på morgonen och första stopp blir Värmlands museum. Därefter besöker man Karlstads universitet och Centralsjukhuset innan man slutligen åker till ett HVB-boende för ensamkommande flyktingbarn.

Annons

Svensk Damtidnings reporter Johanna Lejon följer besöket i Värmland och vi uppdaterar löpande under torsdagen på svenskdam.se.

Johanna-Lejon

Foto: IBL, Stella Pictures

Annons