Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

JUST NU: Nya bilden på Chris O'Neill – uppoffringen för Madeleine

10 sep, 2024, 10:16
Chris O'Neill dyker äntligen upp i det kungliga rampljuset – och han har prinsessan Madeleine med sig!
Annons

Chris O'Neill har lämnat sin soliga tillvaro i Florida. Efter flera år utomlands har han, prinsessan Madeleine och barnen flyttat hem till Sverige och installerat sig på Hovstallet i centrala Stockholm.

Här avslöjas Chris O'Neills verkliga relation till EstelleBrand logo
Här avslöjas Chris O'Neills verkliga relation till Estelle

Nu väntar ett helt nytt liv, med ett betydligt kortare avstånd till resten av den svenska kungafamiljen och de kungliga förpliktelser flera av dem måste följa och förhålla sig till.

För Chris del blir det en hel del uppoffringar, då det är vida känt att han inte gillar att synas i det kungliga rampljuset och gärna håller sig på sin kant och sköter sina business.

Annons

Chris stöd till Madeleine

Men nu är det en helt annan verklighet. I samband med gudstjänsten av riksmötets öppnande var han på plats i Storkyrkan i Stockholm, redo att visa Madeleine sitt stöd.

Med klipp i stegen stegade han in i kyrkan med sin eleganta kostym, tittade sig försiktigt omkring, innan han letade sig fram till sin plats och satte sig ner.

Ja, både Madeleine och Chris strålar verkligen där inne i kyrkan!

Kungafamljen på plats
Prinsessan Madeleine, prinsessan Sofia, prins Carl Philip och Chris O'Neill på väg till gudstjänsten i Storkyrkan. Svensk Damtidning

Foto: Svensk Damtidning

Annons