Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Nya bilder! Här möter Svensk Damtidning Carl Philip, Sofia och Alexander på Stenhammar

13 jun, 2016, 15:13
AvJohanna Lejon
I dag går Stenhammardagen av stapeln vid slottet Stenhammar. Svensk Damtidning var med!
Annons
Sofia

“Tack snälla, vädret är lika fint idag som på vårt bröllop”, säger prinsessan Sofia när Svensk Damtidning gratulerar paret på bröllopsdagen. Prinsparet är på Stenhammars slott med sin guldklimp prins Alexander och kung Carl Gustaf. I dag går nämligen Stenhammardagen av stapeln. Det har gått exakt ett år sedan bröllopet i Slottskyrkan. Och bröllopsdagen firas alltså på Stenhammars slott, tillsammans med kungen. I samband med öppningen av Stenhammardagen tidigare i dag höll kungen ett tal, i vilket han passade på att ta med sitt nya barnbarn.

Annons

– En annan trevlig nyhet är ju att vi i år har fått en hertig av Södermanland, i lilla prins Alexander! Jag hoppas att också han i framtiden ska känna att han hör hemma här. Precis som hans far och farfar gör, sa kungen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Sofia1

Läs talet i sin helhet här!

Foto: Anna von Koch

Annons