Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Nya bilder! Madeleines mysiga dag i parken med familjen

16 nov, 2016, 10:00
AvJohanna Lejon
Visst skulle vi vilja ha prinsessan Madeleine, Chris och barnen på hemmaplan i vårt eget kungarike. Tur är det ändå att vi ibland får uppdateringar från London, där familjen bor. Här kan ni se de nya bilderna, som visar hur de gick på utflykt till parken.
Annons
EXC - Princess Madeleine of Sweden and family spend day out at the park in London

Madeleine bar solglasögon för att inte bli igenkänd och en värmande sjal runt halsen. Chris bar en snarlik, tjusigt knuten dessutom. Kanske fick han lite hjälp av hustrun? Tillsammans drog de var sitt barn i framåtvända vagnar och det verkade som om han och Madeleine hade delat upp ansvaret mellan sig.

– Du tar Nicolas, så tar jag Leonore…

Tvååriga Leonore såg förväntansfull ut och så fort mamma stannade vagnen, hoppade hon ur och satte av i full karriär med de ljusa lockarna, som nu når långt ner på ryggen, flygande. Det blev många språngmarscher för mamma Madeleine!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

I kjol och tjocka strumpbyxor och ljusblå gymnastikskor rörde hon sig snabbt över gräsplanen. En pinne blev ett metspö och det verkade som om flera stora fantasifiskar nappade. Lillebror ville vara med och hittade en gren som han petade ned i jorden.

EXC - Princess Madeleine of Sweden and family spend day out at the park in London

Chris hade fäst kaffemuggen i hållaren på handtaget, men om han trodde att han skulle kunna sitta i allsköns ro på en bänk och njuta av kaffet, så misstog han sig. Det blev inte många lugna minuter! Han hade fullt sjå att ha sin son under uppsikt. Det blev ett par tvära kast mellan rabatterna, när lillprinsen gick på skattjakt och hittade stenar, blad och en kapsyl.

Annons

Det blev en aning svettigt i höstsolen. Chris fick ta av sig täckvästen och han fick även ta hand om dotterns jacka. Nicolas hade blå höstjacka med huva från Burberry, uppkavlade jeans och snörskor, modell mini. De små benen travade i väg, men ibland tappade han balansen och då fick pappa hjälpa honom upp.

Det händer mycket i ett barns utveckling mellan ett och två års ålder. Barnet börjar gå, säger sina första ord och kan alltmer dela känslor och upplevelser med andra människor. Vid ett och ett halvt år börjar barn ofta testa gränser. Känsloläget kan snabbt skifta från kärleksfulla kramar till utbrott av ilska. Där är ju Nicolas nu och det kan bli en jobbig period för mamma och pappa. Men Chris verkar ha tålamod och Madeleine log. Hon har en underbar familj och ser verkligen ut att trivas med sitt liv.

Härligt med en man som är familjekär och tillsammans har de hittat det liv de vill leva. Chris är nog glad att hans prinsessa valde att flytta till London, där han känner sig så hemma. För Madeleine innebär tillvaron att hon är friare, kan röra sig mer fritt än i Stockholm, där hon är påpassad. Men självklart skulle vi ju vilja se familjen mer i Sverige.

Annons

Vi får se om det blir en flytt tillbaka när Leonore är skolmogen. Det är ett svårt val som väntar för prinsessan Madeleine. Enligt successionsordningen är det ju ett krav att Nicolas och Leonore ska gå i svensk skola om de ska fortsätta att ingå i den svenska tronföljden.

– De ska uppfostras från ungefär sex års ålder och ha hela sin skolgång i Sverige. De ska bli svenska, tala svenska felfritt och ta en svensk studentexamen, har riksmarskalk Svante Lindqvist tidigare förklarat. Och det betyder att familjen måste flytta hem till Sverige senast när Leonore fyller sex år, det vill säga senast år 2020.

Av: Åsa Bönnelyche.

Foto: Ibl.

Annons