Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Se kungafamiljens sommarhälsning – och kungens förvånande klädval

20 aug, 2018, 15:00
author Margareta
Margareta
Sommaren börjar lida mot sitt slut, men nu bjuder kungafamiljen på den årliga vackra hälsningen från Solliden och Öland!
Annons

Äntligen är den här! Sommarhälsningen från kungafamiljen som vi väntat på! Tyvärr får vi inte se hela den kungliga familjen samlad, men bilderna är ändå fantastiska! Drottning Silvia sittandes på en höbal i en vacker del av stallet på Sollidens ägor.

Kungaparet och kronprinsessfamiljen!
Kungaparet och kronprinsessfamiljen!

Kungen är dessutom en härlig färgklick på den nya bilden! Vi har sett honom i röda byxor ibland, men även här är han härligt fritidsklädd i ett par turkosa byxor! Tillsammans med kungaparet ser vi dessutom kronprinsessfamiljen. Victoria, Daniel, Estelle och lilla Oscar. Och så den fina ponnyn! Prins Oscar sitter på en häst som familjen pyntat med blåklint i manen. Gulligt!

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Kronprinsessfamiljen Victoria, Daniel, Estelle och Oscar med deras ponny!
Kronprinsessfamiljen Victoria, Daniel, Estelle och Oscar med deras ponny!

Men vi har även fått en ny bild på prinsfamiljen! Se den genom att klicka här! 

Vi brukar få en sommarbild på den kungliga familjen. Då brukar hela familjen vara samlad. År 2017 hade de klätt sig i matchande kulör! Sedan bilden togs har två små barn kommit till världen!

Familjebilden på kungafamiljen år 2017.
Familjebilden på kungafamiljen år 2017.

År 2016 valde man att ta familjebilden på den klassiska Sollidentrappan! Och visst växer barnen snabbt!

Annons
Familjebilden på kungafamiljen år 2016.
Familjebilden på kungafamiljen år 2016.

Läs mer: Resor till Hongkong och Pau – detta gör kungafamiljen i höst!

Backar vi till år 2014 såg sommarbilden ut så här!
Backar vi till år 2014 såg sommarbilden ut så här!

Det är alltid så roligt att få se dessa sommarbilder. Speciellt när man tänker på hur tufft det kan vara att få en hel hop barn att stå still på en och samma gång! Visst minns vi alla de härliga bilderna år 2016 när kungafamiljen, inför en rad samlade fotografer, skulle ställa upp på en familjebild. Då, för första gången, fick vi se hur det går till bakom kulisserna under dessa fotograferingar!

Annons
Kungafamiljen, 2016.
År 2016 var det tufft att få alla barn glada samtidigt! Och att sitta still!

Foto Jonas Ekströmer/kungahuset.se, Anna-Lena Ahlström/Kungahuset.se, IBL

Annons