Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Nya bilderna på Charlenes och Alberts tvillingar får alla att reagera

09 sep, 2024, 12:00
Här dyker furstinnan Charlene och furst Albert upp med sina älskade tvillingar.
Annons

Furstinnan Charlene och furst Albert har varit i ropet länge. Många skulle nog säga att de har en av Europas mest omdiskuterade relationer, där rykten gjort gällande att Charlene är djupt olycklig och letar efter en väg ut.

5 saker du inte visste om furstinnan CharleneBrand logo
5 saker du inte visste om furstinnan Charlene

Samtidigt är det också många som upplevt det tvärtom, att Charlene och Albert verkar lyckligare än på länge och att relationen frodas för varje dag som går.

De har även synts betydligt oftare i gemensam trupp vid offentliga tillställningar, vilket många anser är ett kvitto på att det går åt rätt håll för Charlene och Albert.

Annons
Furstinnan Charlene, furst Albert, prins Jacques och prinsessan Gabrielle
Furstinnan Charlene, furst Albert, prins Jacques och prinsessan Gabrielle. Claudia Albuquerque / Bestimage

Här dyker Charlene och Albert upp

Nu har familjen skymtats igen. Under lördagen deltog Charlene och Albert i ”Monaco Picnic”, en traditionell och årligen återkommande tillställning.

Till allas stora glädje hade de även med sig tvillingarna, prins Jacques, 9, och prinsessan Gabriella, 9, till den soliga picknicken, där den lilla familjen på fyra njöt av det underbara vädret i Monaco.

Väcker kraftiga reaktioner

De nya bilderna på familjen har väckt stor uppmärksamhet. Inte minst Charlene, som strålade i en röd jumpsuit med ett par matchande Manolo Blahnik-pumps.

Annons

Även dottern Gabriella fick beröm för sin eleganta look. Hon bar en Polo Ralph Lauren-klänning och Christian Dior-sandaler som var perfekta för tillfället.

Något som även många noterade var hur stora tvillingarna blivit – men det roligaste av allt var ändå att se hela familjen tillsammans, stå sida vid sida och njuta av den högtidliga dagen.

Furstinnan Charlene
Furstinnan Charlene strålade i en röd jumpsuit. Claudia Albuquerque / Bestimage

Foto: TT

Annons