Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Nya bilderna på Ingrid Alexandra – som vi aldrig trodde vi skulle se!

21 sep, 2024, 14:00
Här är nya bilderna på prinsessan Ingrid Alexandra – som chockar alla!
Annons

Prinsessan Ingrid Alexandra, 20, har kastat sig ut i vuxenvärlden. I januari började hon tjänstgöra sin första tjänst i Briade Nord i Indre Troms, ett uppdrag som skulle pågå i tolv månader.

Silvias djupa sorg efter dödsfallet i familjen • Drottning Margrethe i otäck fallolycka • Kates nya underbara glädjebesked – 3 kungliga snackisar från vecka 38!Brand logo
Silvias djupa sorg efter dödsfallet i familjen • Drottning Margrethe i otäck fallolycka • Kates nya underbara glädjebesked – 3 kungliga snackisar från vecka 38!

Pappa kronprins Haakon och mamma kronprinsessan Mette-Marit är stolta över sin dotter. Haakon har själv en militärbakgrund och vet hur mycket man växer som människa under den perioden.

– Jag har själv en försvarsbakgrund och har lärt mig mycket av det och tycker att det har varit en bra erfarenhet att ha med mig. Så jag hoppas att det blir likadant för henne, har han sagt till NRK.

Annons
Prinsessan Ingrid Alexandra
Prinsessan Ingrid Alexandra tycker det är kanon att tjänstgöra och har förlängt sin tjänstgöring med tre månader. Terje Pedersen / POOL

Ingrid Alexandras beslut

I en intervju med norska TV2 säger prinsessan Ingrid Alexandra att hon nu förlänger sin första tjänst med tre månader. I januari kommer hon att befinna sig på Skjold-lägret, meddelar hon.

Ingrid Alexandra har valt att bli skytt på CV90, som är ett stormpansarfordon. Det handlar om att vara en del av ett ingenjörsteam, vars uppgift är att rensa minfält och bygga hinder.

– Jag tycker att det är en väldigt spännande tjänst. Och så måste jag skryta lite om mitt kompani, för de är otroligt duktiga på att motivera varandra och göra varje dag bra.

Annons

Nya bilderna på Ingrid Alexandra

Hur det går för Ingrid Alexandra? Jo då, prinsessan verkar som sagt tycka att det är väldigt spännande med tjänstgöring och i dagarna kablades nya bilder ut på henne.

Bland annat fick vi se hur i en så kallad CV90 på Skjold-lägret, samt bilder när hon hanterar diverse vapen.

– Jag tror att det viktigaste jag har lärt mig är att man kan mycket mer än man tror, och att man är mycket starkare tillsammans.

Prinsessan Ingrid Alexandra
Prinsessan Ingrid Alexandra i samband med en övning på lägret i Skjold. Terje Pedersen / POOL
Annons
Prinsessan Ingrid Alexandra
Prinsessan Ingrid Alexandra krålar runt. Terje Pedersen
Prinsessan Ingrid Alexandra
Så här trodde man inte att man skulle få se prinsessan Ingrid Alexandra. Terje Pedersen
Annons
Prinsessan Ingrid Alexandra
Prinsessan Ingrid Alexandra. Terje Pedersen / POOL

Foto: TT

Annons