Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Nya chockbilderna: Prinsessan har skaffat en tatuering – på huvudet

01 okt, 2024, 04:30
Brittiska kungafamiljen
De nya oväntade bilderna på prins Harry som lämnar en tatueringsstudio för osökt tankarna till den brittiska prinsessan, som tatuerat huvudet.
Annons
Prins Williams avslöjande ord om prinsessan CharlotteBrand logo
Prins Williams avslöjande ord om prinsessan Charlotte

De här med kungligheter och tatueringar är fortfarande något av en het potatis.

Nu för tiden finns det flera kungligheter som rockar bläck. Samtidigt är det fortfarande kontroversiellt i vissa mer konservativa länder.

En sak är i alla fall säker, så fort en kunglighet dyker upp med en ny tatuering blir det en snackis. Så var fallet när den brittiska prinsessan visade att hon tatuerat huvudet för några år sedan – vilket vi nu påminns om igen.

Prinsessans tatuering

I den svenska kungafamiljen är det prinsessan Sofia och Chris O'Neill som står för tatueringarna.

Annons

Sofia har en sol i nacken, en fjäril under revbenet och sin ursprungsfamiljs initialer på ankeln, medan Chris motiv är mer oklart.

– Det är omöjligt att se vad det är för motiv, men jag tycker spontant att det ser ut som cover up, alltså att han har försökt täcka över en gammal tatuering, har tatueraren Hans “Isak” Isaksson tidigare sagt till Expressen.

Chris O'Neill ligger på en solstol
Här ser vi en glimt av Chris - lite mystiska - tatuering.

I den brittiska kungafamiljen var det länge bara prins Williams och prins Harrys kusin Amelia Windsor som (i alla fall öppet) stod för bläcket, men 2022 ändrades det.

Annons

dök plötsligt prinsessan Eugenie upp med en tatuering – bakom örat! Något som blev en stor snackis vid tillfället:

Prinsessan Eugenies tatuering bakom örat
Prinsessan Eugenies tatuering är en riktig snackis! Foto: Joanne Davidson

Prinsen besöker tatueringsstudio

Och nu dras Eugenies tatuering upp igen. Allt efter att nya oväntade bilder på kusinen prins Harry börjat cirkulera där han lämnar en tatueringsstudio i New York efter att ha tillbringat ungefär en timme i lokalen, enligt People.

Det är dock oklart om Harry skaffade en tatuering eller inte. Men en sak är säker, besöket har fått Eugenies tatuering omskriven ännu en gång.

Annons

Precis som med Chris tatuering är det inte självklart vad prinsessans bläck egentligen föreställer, men en teori är att den kan vara inspirerad av The Sovereigns Orb som varit en framträdande kunglig symbol sedan 1660-talet.

Foto: TT

Annons