Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Nya detaljer kring Victorias firande på Öland - förlänger festen

28 mar, 2017, 11:48
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Roliga besked!
Annons

Öland och Borgholm förbereder sig för festernas fest. I sommar fyller ju kronprinsessan 40 år och just nu pågår intensiv planering inför det flera dagar långa partyt. Nu har ännu en pusselbit fallit på plats.

Håkan Hellström har nämligen meddelat att han ger en extrakonsert i Borgholms slottsruin den 16:e juli. Biljetterna till den första konserten på lördagen sålde slut blixtsnabbt.

Som vi tidigare avslöjar kommer firandet att inledas i Stockholm med Te Deum och officiell mottagning på Stockholms slott. Därefter flyger kungafamiljen mot Kalmar och transport mot Borgholm där kronprinsessan uppvaktas med den traditionsenliga Victoriadagen på idrottsplatsen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Dagen därpå, alltså under lördagen, kommer Victoria ta emot folkets gratulationer på Sollidens slott. På grund av det officiella firandet i Stockholm får man skjuta upp den delen av firandet till den 15:e juli.

Annons

Victoria kommer givetvis bjuda ner alla vännerna till Öland för en privat fest och att Håkan Hellström nu gör spelningar i Borgholm både den 15:e och den 16:e juli tyder på att kronprinsessans stora party fortsätter hela helgen. Kungafamiljen är mycket förtjusta i Borgholms slottsruin och tidigare år har de tagit med sig vännerna dit för att bland annat se Lars Winnerbäck spela och se premiären av populära turnén Badrock. Kanske får Håkan Hellström sjunga för en nybliven 40-årig kronprinsessa och alla hennes vänner?

Håkan Hellström ger en extraspelning i Borgholm.

 

Foto: Stella Pictures.

Annons