Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Nya filmen på Kate väcker kraftiga reaktioner – kan inte tro sina ögon

17 aug, 2024, 06:00
Kraftiga reaktioner efter nya filmen på prinsessan Kate och prins William.
Annons

Prinsessan Kate har sedan cancerdiagnosen knappt synts till i det kungliga rampljuset. Senaste tiden har hon dock börjat dyka upp med jämnare mellanrum och i juli var hon på plats för att se herrfinalen på Wimbledon.

Hovet bekräftar: Prinsessan Kate opereradBrand logo
Hovet bekräftar: Prinsessan Kate opererad

Då hade hon dessutom några veckor tidigare skymtats under den årliga paraden Trooping the Colour, där hon bland annat sågs åka bil på Londons gator och vinka från Buckingham Palace balkong.

Att Kate börjat synas mer i offentligheten är ett sant glädjebesked, och skulle kunna ses som ett kvitto på att tillfrisknandet går åt rätt håll.

Annons
Prinsessan Kate och prins William
Prinsessan Kate och prins William. / SplashNews.com

Klippet på Kate väcker reaktioner

Nu har hon väckt uppståndelse igen. Den här gången har hon, tillsammans med maken prins William, delat med sig av ett härligt kläpp som fått stor spridning världen över.

I klippet står en leende Kate och berömmer de brittiska OS-deltagarnas fina insatser under årets olympiska spel i Paris, medan prins William understryker att de har ”varit en inspiration för oss alla”.

”Underbart att se Catherine igen, och William orakad haha, det var år sedan vi såg det, vilken syn!”, skriver en person i kommentarsfältet till klippet.

Annons

Lyckan efter bilden på Kate

I klippet har även William och Kate fått celebert besök i form av rapparen Snoop Dogg, fotbollsstjärnan David Beckham och den olympiska löparstjärnan Michael Johnson.

Klippet har redan setts över sju miljoner gånger och mottagit närmare en halv miljon lajks.

”Drottningen överraskade oss med James Bond och Paddington; William och Kate gör samma sak nu med Snoop Dogg – briljant!”, skriver en annan person.

Foto: TT/Instagram

Annons