Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Nya radarparet - därför jobbar Sofia och Silvia så bra ihop

25 okt, 2016, 13:00
AvJohanna Lejon
I dag arbetar drottning Silvia och prinsessan Sofia ihop igen. Vi vet varför de jobbar så bra tillsammans.
Annons
sofia-silvia-ao-1

I dag, tisdag, har drottning Silvia och prinsessan Sofia en gemensam programpunkt inskriven i den kungliga kalendern. Tillsammans ska de närvara vid ett uppföljningsmöte av workshopen “Våra flyktingbarn – Vår tids utmaning” på Kungliga slottet.

Det är långt ifrån första gången prinsessan Sofia arbetar sida vid sida med drottningen. Vid flera tillfällen det senaste åren har de jobbat ihop. Eftersom Madeleine, som annars ofta jobbat med mamma Silvia, är föräldraledig och har valt att ta hand om sina små på heltid har Sofia gång på gång slutit upp vid sin svärmors sida istället, för att stötta henne i kampen för utsatta barn.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Sofia och Silvia arbetar oerhört bra ihop. De kommunicerar väl och förstår varandra. Dessutom är deras största engagemang just utsatta barn och de är båda två kunniga och pålästa inom området.

Av: Johanna Lejon.

Foto: Ibl.

Annons