Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Nya representationsmiddagar på slottet

14 dec, 2012, 09:25
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

På hovets hemsida kan vi nu läsa att en ny form av representationsmiddag har införts, för att kunna uppmärksamma fler personer i Sverige.

En nyy form av representationsmiddag införs, får vi veta via hovets hemsida.  2013 är det 40 år sedan kung Carl Gustaf tillträdde tronen och blev Sveriges statschef. Med anledning av det införs en ny form för en av de årligt återkommande representationsmiddagarna. Syftet med denna nyordning är att kungafamiljen på detta sätt vill uppmärksamma personer över hela Sverige som gjort betydande insatser lokalt, regionalt eller nationellt.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Gästlistan som Kungaparet beslutat om utgår bland annat från förslag från Sveriges landshövdingar. Gästerna kommer att representera både kultur, näringsliv, utbildning, idrott och föreningsliv från Sveriges alla län. Vi får också veta att den första middagen ges fredagen den 1 februari 2013.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Charles Hammarsten

Läs även:

Prinsessan Christina har blivit farmor››

Annons