Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Nya tag för Carl Philip och Sofia

30 jul, 2013, 13:22
author
Annons

Det har varit en fulltecknad sommar för prins Carl Philip och Sofia Hellqvist. Juni månad började med ett bostadsbyte.

Den 1 juni packade prinsen och hans sambo ihop sina pinaler och packade upp flyttlådorna en trappa ned i det gröna trähuset som de bor i ute på Djurgården. De bytte helt enkelt lägenhet i samma hus. Nu bor de på bottenvåningen och har tillgång till trädgården med uteplats. Perfekt för lilla Siri, parets hund, som bara kan springa ut i grönskan direkt från köket. En trädgård och vovve, det brukar vara ett tecken på att förhållandet går in i en mer stabil fas. Kan det vara så att förlovningen är nära?

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Dessutom har de njutit av sommarhuset Ökenäs i sörmland, som den här sommaren blev helt färdigställt. Paret har invigt den nya bastun vid vattnet. Sofia och Carl Philip har badat, solat och gått promenader i skogen runt det nyrenoverade sommarhuset.

Privat semester

Efter Madeleines bröllop och alla flyttbestyr åkte Carl Philip och flickvännen på en välförtjänt semester norrut, på Ulvön närmare bestämt. De sågs promenera på det klassiska gångstråket på ön som är belägen i Örnsköldsvikstrakten. Paret spenderade därefter natten på Ulvö hotell.

Annons

Paret har varit mycket tillsammans, men även ägnat en del tid på olika håll.

Åkte till Monaco

Den 24-25 juni var prinsen i Monaco utan Sofia. Prins Carl Philip närvarade vid beskyddarskapsmötet med IUCN, International Union for Conservation of Nature. Sofia Hellqvist roade då sog med att shoppa i ensamt majestät på NK i solglasögon och jeans.

Victorias födelsedag firades traditionsenligt på Öland och den här gången var Carl Philip utan flickvännen på Solliden.

Annons

Hon följde inte heller med sin prins till Båstad och  tennisveckan. Carl Philip ägnade sig åt att titta på den spännande turneringen samma dag som den brittiske tronföljaren föddes den 22 juli.

Likadana kläder

Ja, det har varit många stunder då paret varit skilda åt, men dagarna tillsammans är betydligt fler. Nyligen var paret tillsammans med några av Sofias vänner från Project Playground, välgörenhetsorganisationen som Sofia är engagerad i, på Gothia Cup i Göteborg.

Annons

Sveriges prins hade på sig en likadan T-shirt som flickvännen. Den var vit med Sydafrikanska flaggan på. Bättre PR för stiftelsen kan ju inte Sofia få. En svensk prins är ju ett av kungarikets främsta varumärke!

Var med på lysningen

Sofia är numera sedd som en i kungafamiljen och var med på familjefotot när prinsessan Madeleine och Chris O’Neill hade lysning på försommaren. Det var extra roligt för prinsen och Sofia Hellqvist, som fick synas tillsammans officiellt. Det säger ju en hel del om hur stark deras relation är.

Annons

Om sommaren har varit aktiv, kommer säkerligen även parets höst bli fulltecknad. Men ännu så länge gapar den kungliga kalendern tom vad gäller prins Carl Philips uppdrag för höstterminen.

Det känns som om ännu en kunglig förlovning står för dörren!

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures, Kungahuset.se, All over press/arkivbilder

 

 

Annons