Populärt: NYTT! Korsord Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Nya tecknen på att Madeleine kan komma att flytta hem till Sverige

31 mar, 2018, 11:00
author
Prinsessan Madeleine trivs visserligen i London, men håller det hela tiden öppet när det kommer till framtida bostadsort. Men just nu har både Chris O'Neill och Madeleine allt fler skäl att flytta hem till Sverige.
Annons

Perioderna då prinsessan Madeleine stannar i Sverige med barnen blir längre och längre för varje gång. I vår är det mycket som får henne att vara kvar. Det blir barndop den 8 juni. Då döps dottern, prinsessan Adrienne. Dessutom är det möhippa på gång för bästisen Lussan Gottlieb och den 2 juni vankas det bröllop i Trosa för Louis och Gustav Thott. Då är prinsessan Madeleine kanske tärna.

Kanske är det så, att hon en dag bestämmer sig för att återvända till kungariket Sverige, lämna London för gott och slå ned bopålarna i Stockholm.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det finns flera anledningar till varför prinsessan Madeleine skulle tänka i de banorna.

För det första har hon sina nära släktingar och vänner här. Kronprinsessan Victoria, som har två små barn, tycker nog att det är lite tråkigt att lillasyster bor långt bort. Kusinerna kan ju inte leka!

För det andra har Chris O’Neill ett flexibelt arbete. Med dagens transporter kan han snabbt ta sig till London från Stockholm. Affärsmän och affärskvinnor gör det varje dag.

Chris O'Neill

En tredje sak är att prinsessan Madeleines och Chris nära vänner, Andrea och Cedric, har köpt hus på Lidingö utanför Stockholm. Om Chris bästis Cedric kan flytta hit från Schweiz, kan väl han bo i Stockholm också. Det blir ju roligt att umgås. Liksom Madeleine och Chris har Andrea och Cedric Notz små barn.

Läs mer: Madeleine har sparat fina minnet under fyra år – avslöjar själv nyheten

Andrea Brodin och Cedric

Vännerna är ett stort dragplåster och ett tecken om något på att prinsessan i London längtar hem.

Läs mer: Victorias väninna Andrea Brodin om nya huset

När barnen blir större och det är dags att välja skola, då blir det lite av ett vägskäl för paret. Leonore ska snart börja första klass. Hon ska skaffa sig vänner för livet och det är viktigt att hon går i en svensk skola. Det väger tungt att det blir en skola i Sverige. Madeleines trio ska ju alla lära sig svenska och det vore roligt för dem att bo på samma ställe som alla kusinerna.

Foto IBL

Annons