Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Nya uppgifter om Madeleines våning i London

06 dec, 2017, 11:30
author Ellen Myrgård Lindén
Ellen Myrgård Lindén
Fastigheten är 250 kvadratmeter stor och ligger väldigt insynsskyddad.
Annons

För tre år sedan var Svensk Damtidning först med att rapportera om Madeleines och Chris London-planer. Flytten från New York berodde både på att prinsessparet ville minska avståndet till Sverige och dessutom förklarade Chris att han lättare skulle kunna sköta sina affärer från den brittiska huvudstaden.

Enligt nya uppgifter från Expressen bor prinsessfamiljen i ett av Londons mest exklusiva kvarter. Fastigheten ligger, enligt deras kartläggning, väldigt insynsskyddad och hyresvärden kräver motsvarande 170 000 i månaden. Dessutom har Leonore och Nicolas mycket yta att busa omkring på! Våningen är nämligen 250 kvadratmeter stor och rymmer gott och väl den växande prinsessfamiljen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

I fredags var Madeleine och Chris i Stockholm för att gå på Gabriels dop. Leonore och Nicolas stannade dock kvar i London på grund av att de just varit i USA.

Annons

– Familjen kom hem från USA för någon vecka sedan och prins Nicolas och prinsessan Leonore känner fortfarande av tidsskillnaden. Anledningen till att de inte var med är att de är kvar i London. Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill åkte hit enbart för att vara med vid dopet och de har för avsikt att flyga tillbaka redan ikväll. Det hade blivit för jobbigt för barnen med den resan, sa hovet informationchef Margareta Thorgren när Svensk Damtidning ringde upp henne under fredagen.

Foto: Stella Pictures

Annons