Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Tvåbarnsföräldrarna Carl Philip och Sofia i ny intervju

29 sep, 2017, 09:00
author Ellen Myrgård Lindén
Ellen Myrgård Lindén
Se den fina bilden på prinsparet!
Annons

För en månad sedan blev Carl Philip och Sofia tvåbarnsföräldrar och sedan dess har prinsparet mest varit hemma på Villa Solbacken. Men under torsdagen lämnade de faktiskt den klassiska babybubblan för en intervju. Hon som ställde frågorna heter Caroline Engvall, är journalist och författare och aktuell med boken “Ärren vi bär”.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Caroline har skrivit flera böcker om sexhandel och utsatthet på näthet och eftersom det sistnämnda är en fråga som Carl Philip och Sofia har valt att fokusera på via Prinsparets stiftelse (som bildades efter bröllopet 2015) så hade trion säkert en hel del att prata om.

“Så mycket skratt med de här härliga ungdomarna idag. Om rollen som förebilder, om att kunna påverka – och att stötta andra. Tar med mig deras energi och kärlek till bokmässan i Göteborg. Hoppas vi ses där.”, skrev Caroline Engvall på Instagram efter det kungliga mötet.

Läs också:

Hovet meddelar! Så mår prinsessan Sofia och Gabriel
Carl Philips fina hyllning till Bertil och Lilian
Sofias familj på besök i Stockholm

Foto: IBL

Annons