Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Nytt program avslöjar kungafamiljen

19 dec, 2016, 13:57
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Snart visas den nya dokumentären om kungafamiljen.
Annons
Kungafamiljen.ste

Juldagens tv-tablå innehåller en riktigt kunglig smällkaramell. TV4 visar nämligen den nygjorda dokumentären om kungafamiljen. I “Kungahuset 9-5” skildras kungligheternas arbete och vardag och det är programledaren Ebba Kleberg von Sydow som är guide.

– Jag har bevakat kungafamiljen under många år och för mig är “Kungahuset 9-5” ett drömprojekt. Äntligen dyker vi ner i frågan som många ställer sig: vad gör egentligen kungligheterna på dagarna? Och hur de själva ser på sina kungliga roller, säger hon i ett pressmeddelande.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Enligt producenten Mattias Hägerlund ger “Kungahuset 9-5” en exklusiv inblick i kungligheternas värld.

– Vi vill visa deras vardag och arbetsliv vilket är ett nytt sätt att berätta om kungafamiljens situation och det ansvar som vilar på Kungen i egenskap av statschef, säger han i pressmeddelandet.

“Kungahuset 9-5” ser du i TV4 den 25:e december klockan 20.00.

Av: Liv Sander.

Foto: Stella Pictures.

Annons