Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Och festen fortsatte för kronprinsessan Victoria..

14 jul, 2012, 21:59
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Det var inget ösregn denna kväll – och det blev en härlig kväll som vanligt på Borgholms IP för födelsedagsbarnet Victoria.

Annons

Kungafamiljen – och Victoriastipendiaten – satt som vanligt på de gyllene stolarna längst fram på Borgholms IP för att se kronprinsessan Victoria hyllas av olika artister.

Madeleine och Carl Philip

Drottning Silvia och kung Carl Gustaf, prins Daniel, prins Carl Philip och prinsessan Madeleine – för kvällen i en värmande täckjacka och högklackade sandaletter – fanns alla på plats för att titta på underhållningen och fira kronprinsessan.

Däremot fick den lilla prinsessan Estelle stanna hemma denna sena kväll. Kronprinsessparet verkade i alla fall ha en underbar kväll tillsammans, lika härligt förälskade som vanligt.

Annons

Inga partners

Inte heller prins Carl Philips flickvän Sofia eller prinsessan Madeleines pojkvän Chris fanns med under festligheterna.

Skämtade

Programledaren Mark Levengood ledde underhållningen och skämtade lite med kungen under kvällen. Men även kungen skämtade lite,  han satte på sig sin regnhatt, sin sydväst, på huvudet när han var på väg att lämna området – humor han han onekligen vår kung!

Annons

Inga sopsäckar denna kväll

Det regnade lite under kvällen men det var tack och lov inte samma ösregn som fick kungafamiljen att klä sig i “sopsäckar” som under förra årets Victoriadag.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Liv Sander och Johanna Lejon

Annons

Foto: Charles Hammarsten

Läs även:

Prinsessan Estelle debuterade på Victoriadagen››

Grattis kronprinsessan Victoria››

Johanna och Liv Sander på Öland – på Kungliga Modebloggen››

 

 

Annons