Populärt: NYTT! Korsord Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Okända släktingen talar ut om prins William – säger som det är

24 okt, 2024, 20:00
author Ellinor Ericstam
Ellinor Ericstam
Nu berättar prinsens släkting vad hon egentligen tycker om honom...
Annons

Prins William må vara kunglig och har levt ett liv i lyx och flärd. Men som barn var livet inte alltid så roligt.

Här blir kung Charles utskälld inför alla: ”Inte min kung!”Brand logo
Här blir kung Charles utskälld inför alla: ”Inte min kung!”

Som äldsta son till den nuvarande kung Charles och prinsessan Diana fick han se hur föräldrarnas äktenskap föll isär framför hela världen och när han var 14 år var skilsmässan ett faktum.

Och bara ett år senare inträffade den stora tragedin: Diana omkom i en bilolycka i Paris, bara 36 år gammal.

Prinsessan Diana var känd för många saker, och en av dem var hennes stora engagemang inom välgörande ändamål. Sedan Dianas död har hennes son prins William också engagerat sig mycket inom välgörande organisationer. Han verkar hålla sin mamma varmt om hjärtat!

Genom både sin mamma och pappa har William många kända och mindre kända släktingar. Nu har en av dem berättat vad hon tycker om honom som prins, något som Daily Mail har rapporterat om.

Kusinens ord om prins William

Det är lady Kitty Spencer som tagit bladet från munnen. Hon är dotter till prinsessan Dianas bror, Earl Charles Spencer, och alltså kusin till prins William. Hon har arbetat som modell under många år och gjort reklam för många stora märken. Men hon är också ambassadör för organisationen Centrepoint, som arbetar mot hemlöshet hos ungdomar i Storbritannien.

Prins William och hans mamma prinsessan Diana
Prins William går i sin mammans fotspår Martin Keene

Prinsessan Diana var organisationens beskyddare fram till sin död 1997. Åtta år senare gick William i sin mammas fotspår och tog över titeln – något som hans kusin nu hyllar honom för.

Annons

– Jag är väldigt stolt över min kusin prins William för allt han gör och fortsätter göra för att stötta Centrepoint och den viktiga arbetet de ger till hemlösa unga människor, sa lady Kitty Spencer till Hello!

Det var under en gala för Centrepoint där både prins William och hans kusin närvarade som prinsens insatser uppmärksammades.

Kung Charles har nåtts av ett tråkigt besked

– Hans engagemang för Centrepoint under åren har varit orubblig, och hans arbete har gjort en märkbar skillnad i att öka medvetenheten och driva på en positiv förändring för de som är i nöd" sa kusinen under galan.

Så fint att se släktingarna samarbeta och stötta varandra!

Annons