Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Ormskinns-skor och matchande klänning för Victoria i Berlin

26 maj, 2011, 14:17
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

I ett blåsigt Berlin tog favoritskorna i ormskinn täten när kronprinsessan Victoria och prins Daniel klev ut ur den svarta bilen på Tysklandresans tredje dag.

Annons

Klockan nio på morgonen hälsades kronprinsessan Victoria och prins Daniel välkomna till staden av förbundspresidenten Christian Wulff och hans hustru Bettina, ni ser dem på bilden här ovan.

Matchande klänning

Och på en röd matta fortsatte Victoria att hänföra besökarna med sina klädval.

För till de uppmärksammade skorna hade hon nämligen hittat en matchande klänning i exakt samma färg och stil. I midjan bar hon ett brett skinnbälte.

Hälsofrågor

Efter den fjärde gästboksigneringen på tre dagar tog sig följet till ett seminarium om hälsofrågor vid Svenska Ambassaden, ett område som prins Daniel brinner för. På plats fanns även socialminister Göran Hägglund, som precis som prins Daniel valt en prickig slips.

Annons

Händer skakas

En och en halv dag är kvar av resan genom Tyskland. Mängder av händer har hunnit skakas, men än kan inte paret andas ut. Fortfarande väntar både besök vid Berlinmurens minnesmärke, poseranden med digniteter och minst en gästboksignering till.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Margareta Heed

Foto: All Over Press

Läs även:

Bye bye München – idag väntar Berlin för Victoria och Daniel››

Askmolnsproblem förmörkade festligheterna i Tyskland››

Victorias och Daniels varma välkomnande i München››

Victoria och Daniel besöker Tyskland››

Annons