Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Oväntade uppdraget för de kungliga syskonen

07 mar, 2017, 09:51
author Margareta
Margareta
Roligt att se dem ihop!
Annons
carl-philip-ibl

Det är ytterst sällan som prins Carl Philip och kronprinsessan Victoria sköter sina kungliga plikter tillsammans, helt utan någon annan i familjen. Men nu är det dags!

Kungahuset har uppdaterat den kungliga kalendern och vi vet nu att kronprinsessan och prinsen kommer att arbeta tillsammans den 13 mars. Anledningen bakom uppdraget är minnesstunden över de Svenska Finlandsfrivilliga i Vinterkriget.

Anledningen till att varken prins Daniel eller prinsessan Sofia medverkar under dagen beror troligtvis på att de är föräldralediga på varsitt håll, dessutom har prins Daniel ett annat uppdrag under just denna dag. Men i vanliga fall är det just nu prins Daniel är hemma med prins Oscar, och prinsessan Sofia är hemma med prins Alexander.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Ceremonin kommer att äga rum i Finlandsparken i Stockholm.

Av Margareta Gotthardsson

Foto IBL

Annons