Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Oväntade vänskapen - så har de funnit varandra

31 maj, 2016, 20:00
author Ellen Myrgård Lindén
Ellen Myrgård Lindén
Kungaparet har blivit otroligt goda vänner med prins Daniels föräldrar. Och vid prins Oscars dop fick de återigen tillfälle att umgås!
Annons
kungaparet westlings tt

Bara för att barnen har funnit varandra behöver inte deras föräldrarna göra det. Men i Victoria och Daniels fall har kungaparet och Ewa och Olle Westling knutit otroligt starka vänskapsband genom åren. Nu har de ju dessutom gemensamma barnbarn och vid prins Oscars dop i fredags såg vi dem småprata så fort det fanns tillfälle. De har helt enkelt blivit en tajt liten grupp – trots sina olikheter. Medan kungen och drottningen bor på Drottningholm och representerar Sverige lever ju paret Westling ett lite mer traditionellt pensionärsliv i Ockelbo. En sak har de dock gemensamt: de är precis lika familjekära. Och i Slottskyrkan kunde vi riktigt se hur de trivdes i kronprinsessparets (och varandras) sällskap!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Ellen Myrgård Lindén

Foto: TT

Annons