Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

På fredag reser prinsparet till Värmland - det ska de göra

18 okt, 2016, 11:48
AvJohanna Lejon
På fredag är det dags. Då reser prins Carl Philip och prinsessan Sofia till Värmland igen. Vi vet vad de ska göra.
Annons
Sofia-Alvdalen-Ibl

Programmet inleds på morgonen, 9:00, då prinsessan Sofia ska besöka Fritidsbanken på Kronoparken. Vid samma tidpunkt ska prins Carl Philip ut i skogen tillsammans med Hushållningssällskapet och landshövding Kenneth Johansson för att titta på biologisk mångfald vid ett vattendrag och dessutom prova på att köra skogsmaskiner. Därefter är det dags för prinsparet att tillsammans åka till Säffle där en rundvandring väntar.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Efter lunch åker Sofia och Carl Philip  tillbaka till Karlstad där de ska besöka Brigadmuseet och bevittna invigningen av en minnessten. Dagen avrundas vid 19:30 med en middag på residenset under temat “Landsbygd”.

Av: Johanna Lejon.

Foto: Ibl.

Annons