Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

På fredag stundar stor fest i Storbritannien

17 maj, 2012, 08:27
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

På fredag och lördag kommer kungligheter från hela världen att samlas i London då drottning Elizabeth firar sitt 60-års jubileum som regent.

Annons

Från det svenska kungahuset kommer kung Carl Gustaf och drottning Silvia att resa över till London mellan den 18-19 maj, står det att läsa på hovets kungliga kalender. Det hela börjar med en stor galalunch “Diamond Jubilee Lunch” på Windsor Castle och fortsätter sedan med andra festligheter under kvällen och dagen därpå.

Margrethe och Harald

I Danmark blir det naturligtvis drottning Margrethe och hennes make prins Henrik som tar flyget över till England och i Norge är det kung Harald och drottning Sonja som kommer till festligheterna.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over Press

Läs mer på svenska hovets hemsida här››

Läs mer på norska hovets hemsida här››

Läs mer på danska hovets hemsida här››

Annons