Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

På måndag blir det sagokalas på slottet - med prinsessan Madeleine

15 feb, 2016, 11:04
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
madeleine-ste

Som vi berättat tidigare kommer prinsessan Madeleine hem till Sverige igen i veckan. Redan nu på onsdag är det Styrelsemöte i World Childhood Foundation som prinsessan ska delta i tillsammans med drottning Silvia. Dagen efter på torsdag ska hon på ett nytt uppdrag också det på Kungliga slottet, då är det World Childhood Foundation International Council Meeting.

kalender-1

Men sedan ser vi att ytterligare en programpunkt är inskriven i den kungliga kalendern, ett Sagokalas med Min Stora Dag. Bokfesten med prinsessan äger rum på Kungliga slottet i Stockholm.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
madeleine-ste

Vi kan väl gissa på att hon säkert är kvar i stan tills systern, kronprinsessan Victoria, har fött sitt och prins Daniels andra barn. Nedkomsten är ju beräknad till i början av mars.

Foto: Stella Pictures

Annons