Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

På torsdag kommer Chris att följa med Madeleine till Svenska Akademien

19 dec, 2012, 10:31
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Det blev ingen Nobelfest för prinsessan Madeleines fästman Chris O’Neill – men på torsdag kommer han att ses i direktsänd tv från Svenska Akademiens högtidssammankomst.

På torsdag ska hela kungafamiljen delta vid Svenska Akademiens högtidssammankomst i Börshuset, i Stockholm. Det står att läsa på hovets hemsida. Det hela kommer också att direktsändas i tv. Nu är det klart att även Chris O’Neill kommer att delta i sammankomsten. Det innebär att Chris då gör debut som prinsessan Madeleines fästman i officiella sammanhang. Han tackade ju som bekant nej till Nobelfesten på grund av arbetet.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Det stämmer att Christopher O´Neill närvarar tillsammans med Prinsessan Madeleine, och den övriga kungafamiljen, på torsdag vid Svenska akademiens årliga högtidssamankomst i Börssalen i Stockholm, säger Annika Sönnerberg vid hovets informationsavdelning till Svensk Damtidning.

Högtidssammankomsten direktsänds i Kunskapskanalen 20 december kl. 16:30-18:50.

Läs kungliga kalendern på hovets hemsida här››

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures

Annons