Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineMarius Borg HöibyNorska kungahuset

Pernilla Wahlgren tvingas ställa in – efter plötsliga sjukdomsfallet

13 jul, 2024, 19:00
Pernilla Wahlgren har fått ett jobbigt sjukdomsanfall. Nu berättar hon.
Annons

Tittarfavoriten Pernilla Wahlgren har återvänt till Skansen, för en andra säsong av Allsången efter fjolårets succé.

Men nu har sångfågeln stött på patrull – och råkat ut för ett jobbigt sjukdoms-skov.

Då slutar Pernilla Wahlgren med ”Allsång på Skansen”Brand logo
Då slutar Pernilla Wahlgren med ”Allsång på Skansen”

Pernilla Wahlgren ställer in efter sjukdomen

Ja, sommaren innebär inga långa dagar i hängmattan för Pernilla Wahlgren. Varje tisdag intar hon Sollidenscenen på Skansen, och sprider musikglädje med några av våra största artister.

Mellan sändningarna ser hon dock till att umgås med sin stora familj, njuta av kvalitetstid med maken Christian Bauer, och kanske hinna med en avstickare till semesterhuset i Spanien.

Annons

Under fredagen stod en tur till skärgården på agendan, för att njuta av det soliga vädret. Men Pernilla tvingades ställa in, efter att hon fått ett anfall av kristallsjukan.

– Här ligger jag och tittar ut mot det vackra vädret och deppar över den inställda båtturen till Sandhamn , i väntan på att morgonens plötsliga Kristallsjuke-anfall ska gå över…!, skriver hon på Instagram.

Pernilla Wahlgren om kristallsjukan

Pernilla har många gånger berättat om sin kristallsjuka, en återkommande sjukdom hon dragits med i många år. Kristallsjukan är ett tillstånd som leder till kraftig yrsel, och trots att det inte är farligt påverkar det den drabbade mycket.

För att få kristallerna i örat att hamna rätt, kan man göra olika övningar.

– Nu har jag legat och sovit hela dagen i sidoläge och Chrille har gjort Kristall-övningar med mig, där jag kastat överkroppen från sida till sida precis som man ska göra - men med enda resultatet att jag mådde så illa att jag höll på att kräkas…!Nu börjar det dock äntligen att släppa…!!

Som tur är, hotas inte tisdagens sändning av Allsång på Skansen. Pernilla skriver själv att hon är tacksam över att anfallet kom en ledig dag och inte då, och under lördagen delar hon med sig av en glädjande uppdatering. Hon kunde åka till Sandhamn, och träffa vännen Sofia Wistam som planen var!

Annons
Foto: Instagram
Pernilla Wahlgren åker båt
Så skönt att se Pernilla på benen!Foto: Instagram
Annons

Foto: SVT/Instagram

Annons