Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Presidentlunch på slottet med kungaparet - och Victoria och Daniel

04 maj, 2012, 14:19
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Kronprinsessan Victoria har tagit ytterligare en paus i mammaledigheten när hon och prins Daniel tog emot den tyske presidenten på slottet tillsammans med kungaparet.

Annons

Under dagen – fredagen den 4 maj – var det dags för ett officiellt besök av Tysklands förbundspresident Joachim Gauck och hans partner Daniela Schadt.

Tog emot

Kung Carl Gustaf och drottning Silvia tog emot paret på Kungliga slottet i Stockholm precis som det stod i den kungliga kalendern.

Tyska skolan

Efter välkomstceremonin gav alla sig av till Tyska skolan på Karlavägen i Stockholm och då fick presidentparet även tillfälle att prata med några av skolans elever och titta på underhållning i aulan.

Victoria och Daniel

Men även kronprinsessan Victoria – som gjort ytterligare en paus i mammaledigheten – dök upp på slottet när det var dags för lunch, iklädd en ljusrosa outfit. Vid hennes sida fanns även prins Daniel.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Kronprinsessparet åter ute på jobb.

Drottning Silvia och kung Carl Gustaf hälsar paret välkomna.

Läs mer på hovets hemsida här››

Av Agneta Nisbeth

Foto: Charles Hammarsten

Annons