Populärt: NYTT! Korsord Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prins Charles och Camilla får äntligen semester

08 aug, 2015, 07:32
author
Annons
sheep

Prins Charles har varit lika flitig som vanligt och får nu en välbehövlig semester med sin hustru Camilla. Under tiden kan vi njuta av hans läckra räkbakelse, ni får receptet här!

Prinsen av Wales är en riktig arbetsmyra, så även hans maka Camilla. Charles har flest uppdrag av alla i det brittiska kungahuset, tätt följd av systern Anne.

charles-camilla-ste

Uppdraget varierar och ibland är det hett om öronen…Stackars prins Charles fick ju en smärre chock när mötte denna örn.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

På bloggen Kungliga Europa kan ni läsa mer om hans och Camillas djuriska sommar>>>

charles-insta

Nu kan han lugna nerverna med lite semsterledigt och kanske en av de drinktillbehör han gillar mest – räkbakelse. På bilden ovan ser vi hon skärra upp en tårta under rince’s Countryside Fund femårsjubileum.

Här bjuder vi på receptet!

Räkbakelse (Prins Charles favorit)

12 portioner

24 skivor formfranska

125 g majonnäs

½ dl vispgrädde

3-4 msk kaviar

2 msk hackad dill

2 msk hackad rödlök

ostbågar

räkor

löjrom

dill

citron

Gör en rundel av varje brödskiva med ett glas. Blanda övriga ingredienser. Fördela hälften av smeten på tolv av rundlarna. Lägg på de övriga rundlarna som ett lock. Bred sedan röran ovanpå och på sidorna. Täck över med platsfolie och låt stå i kylen i ett dygn.

Finhacka ostbågarna och rulla bakelserna i hacket. Dekorera varje bakelse med 3-4 räkor, lite löjrom, en tunn skiva citron och en dillvippa.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: IBL

 

Annons