Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prins Daniel: Börja motionera - lite kan förändra oerhört mycket!

07 sep, 2011, 15:34
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Prins Daniel har lämnat jobbet som personlig tränare bakom sig. Men hälso- och träningsintresset håller i sig. Idag gästade han GIH för seminariet “Bättre hälsa – lägre statsskuld”.

Det var genom träningen som prins Daniel fann kärleken i kronprinsessan Victoria. För snart tio år sedan började hon gå på gymmet där Daniel, då Westling, jobbade som personlig tränare.

Annons

Paret möttes och tycke uppstod. Resten är, vad man brukar kalla, historia. Idag är Ockelbosonen prins och Daniel har lämnat jobbet som PT för sina kungliga uppdrag. Men hans intresse för hälsa- och träning består. Under onsdagen besökte han GIH i Stockholm för att gästa seminariet “Bättre hälsa – lägre statsskuld”.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Prins Daniel anlände till Gymnastik- och idrottshögskolan iklädd kostym. Han satte sig på första raden och lyssnade uppmärksammat till föredrag om hälsa och vikten av motion och fysisk aktivitet.

– Jag har jobbat större delen av mitt liv med att motivera och inspirera människor att börja röra på sig, sa prinsen och fortsatte:

– Bara att börja motionera, inte så mycket men lite, kan förändra oerhört mycket!

Läs mer om prins Daniels besök på GIH här på hovets hemsida››

Av Johanna Lejon

Foto: Charles Hammarsten

Läs även:

Här hittar ni alla våra artiklar om Victorias och Daniels babylycka››

Skepp ohoj Daniel!››

Victoria-och-Daniel-besökte-Botaniska-trädgården››

Annons