Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prins Daniel fortsätter sitt uppdrag i London

06 sep, 2012, 10:03
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Prins Daniel fortsätter att besöka deltagarna i London Paralympics – här ser vi honom med Jonas Jacobsson som tävlar i skytte.

Det har varit fullt upp under vistelsen i London och tävlingarna i Paralympics, här ser vi prins Daniel tillsammans med Jonas Jacobsson som tävlar i skytte och som senare tog hem en guldmedalj!

Men prinsen deltog även i medaljutdelningen under simningen, som här på bilden nedan.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Prins Daniel har sedan en liten paus i den kungliga kalendern, nästa uppdrag är den 18 september och då är det dags för Riksdagens högtidliga öpnnande. Sedan följer två dagar – den 24 och den 26 september – då han och kronprinsessan Victoria ska delta i lunch på Kungliga slottet för partiledarna Göran Hägglund och Stefan Löfven. I oktober väntar ännu fler luncher, med Åsa Romson, Annie Lööf, Jan Björklund – dessutom ska paret närvara vid utdelningen av hedersutmärkelsen Ruter Dam, på Musikaliska akademien.

Läs mer på den Kungliga Kalendern på hovets hemsida här››

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over Press

Läs även:

Prins Daniel delade ut pris på Paralympics››

Daniel och Victoria släckte brand på upplevelseläger››

Kronprinsessan Victoria på filmpremiär››

 

Annons