Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prins Daniel: "Jag behöver ju tuffa till min image lite"

17 dec, 2016, 13:15
author Ellen Myrgård Lindén
Ellen Myrgård Lindén
Besöket i den svenska klädbutiken i Milano verkade passade prins Daniel perfekt! Han tittade ivrigt på plagg till både sig själv och Victoria.
Annons
daniel1 ste

Det var ett skojfriskt kronprinsesspar som under fredagseftermiddagen besökte klädbutiken Frip i Milano. Deras resa syftar till att främja svenskt näringsliv och så fort Victoria och Daniel hade klivit av tåget från Rom åkte de till den fashionabla butiken för att klämma på alla svenska varumärken som ägaren Anna Stener har valt att lyfta fram.

– Det kanske blir något spontanköp? Det finns ju massor av fint här, sa Daniel. Och i nästa sekund greppade han tag om en svart skinnjacka och vände sig mot oss journalister.

– Jag behöver ju tuffa till min image lite, sa prinsen och skrattade.

Men även om Daniel tyckte att Victoria skulle vara fin i en rosa tröja från Acne så blev det inget köp.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Se bilderna på Victoria och Daniel i modebutiken: 

 

Av Ellen Myrgård Lindén

Foto: Stella Pictures

Annons