Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prins Daniel: Jag gifte mig med en söt, söt prinsessa

28 okt, 2011, 08:08
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Tidningen Washington Post har uppmärksammat prins Daniels besök i USA, de följde med honom till Miner Elementary School och där fick han också svara på massor av frågor – som hur det känns att bli prins.

När prins Daniel besökte skolan i Washington som vi tidigare skrivit om här på webben fick han också en massa frågor av barnen, något som tidningen Washington Post uppmärksammat.

Annons

Skolbarnen var naturligtvis nyfikna på den svenske prinsen och hade massor med frågor de ville ha svar på. Hur blev du prins, frågade en pojke:

– Jag är lyckligt lottad och träffade en prinsessa, en söt, söt och rar prinsessa. Nu är vi gifta och jag har blivit prins, sa Daniel enligt Washington Post.

Han berättade också att han och kronprinsessan Victoria bor i ett slott i en stor park och att det är kul att vara prins.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Prins Daniel fick hälsa på Pippi och smaka på nordisk mat››

Prins Daniels resa fortsätter››

Prins Daniel på plats i USA››

Annons