Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prins Daniel: Nu kör vi!

19 okt, 2015, 16:52
author
Annons
Victoria-peru-NY

 Victoria och Daniels Sydamerika-resa är igång! Paret (och den lilla magen) befinner sig på Universitetet i Lima.

Victoria är inte den som dragit ner på tempot på grund av sin graviditet. Efter en lång flygresa, på nära 20 timmar, befinner sig hon och prins Daniel Lima. Här inleds deras, fem dagar långa, resa och Svensk Damtidning är givetvis med och bevakar!

Victoria-3

– Nu kör vi!, sa Daniel när paret mötte oss journalister utanför Westin Hotel.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Första programpunkt är ett seminarium på Limas universitet. Trots intensiva dagar och hög luftfuktighet verkar den blivande tvåbarnsmamman må förvånansvärt bra. Hovets informationschef Margareta Thorgren har förklarat att resan har skräddarsytts för att passa Victoria och det ryktas vara anledningen till att de väljer att inte besöka den populära bergstaden Machu Picchu.

Vickan-2

När de lämnat universitetet väntar ett besök på en av H&M’s stora flagship stores och därefter ett möte med president Ollanta Humala. Med under dagen är även infrastrukturminister Anna Johansson och ambassadör Jakob Kiefer.

Ellen

Av Ellen Myrgård

Foto: Ellen Myrgård

Annons