Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prins Daniel om kärlekslyckan: "Otroligt glad"

25 nov, 2016, 12:01
AvJohanna Lejon
Det är i en intervju med Aftonbadet som prins Daniel för första gången på länge öppnar upp och berättar om kärleken till kronprinsessan Victoria.
Annons
DanielStella

I år har kronprinsessan Victoria och prins Daniel varit gifta i sex år. I en intervju med Aftonbladet, som gjordes i förra veckan, öppnar Daniel upp rejält och berättar om känslorna för hustrun.

– Vi har det väldigt bra, säger han och fortsätter:

– Jag är tacksam för vår relation.

Prins Daniel berättar också om hur det känns att hans och Victorias barn växer upp med alla blickar på sig.

– Jag känner mig otroligt glad över att jag har gift mig med en så varm, klok och väldigt bra person som dessutom är en fantastisk mamma. Som ger våra barn en otrolig trygghet och bra möjligheter. Det är mycket lättare att växa upp med två varma föräldrar som lägger ner mycket tid och energi och kärlek på sina barn än att växa upp i en miljö där det är kallt och inte finns något engagemang, slår prinsen fast.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av: Johanna Lejon.

Foto: Stella Pictures.

Annons