Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prins Daniel ska åka till Bryssel

02 apr, 2013, 10:22
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Nu har en hel del nya uppdrag skrivits in i kalendern för våra kungligheter. Den 9 april ska prins Daniel åka till Bryssel.

Annons

Prins Daniel har fått ett nytt uppdrag i kalendern, den 9 april ska han resa till Belgien, närmare bestämt till Bryssel. Han ska också besöka iZettle, Drivhuset i Uppsala, Emerichfondens prisutdelning på Fryshuset och Mojang i Stockholm.

Nobelstiftelsen

Kronprinsessan Victoria ska närvara vid Sverige-Amerika Stiftelsens årsmöte i Stockholm, för den 18 april. Sedan väntar besök hos Näringslivets Miljöchefer Sustainability Day och ett seminarium till ära för Nobelstiftelsens ordförande Marcus Storch.

Fler Länsresor

Kungaparet ska redan den 4 april åka på en Länsresa till Hallands län med anledning av Kungens 40 år på tronen. Den 5 april ska de till Skåne, dagen efter till Blekinge, bara för att nämna några av deras alla uppdrag.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Läs mer på hovets hemsida här››

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Annons