Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prins Gabriel - två månader idag! Det här händer i hans liv

31 okt, 2017, 19:00
AvAnna von Koch
Börjar upptäcka världen på ett helt nytt sätt.
Annons

Vid det här laget brukar de flesta nyblivna föräldrar ha kommit ur babybubblan och fått till lite rutiner på vardagen. Prinsessan Sofia är inget undantag.

Så sent som i förra veckan lämnade hon hemmets trygga vrå i villan på Djurgården i Stockholm och lunchade med affärskvinnan, tillika bloggerskan, Isabella Löwengrip inne i Stockholms innerstad. Och med sig hade hon självklart sin lille prins.

Prins Gabriel börjar vid den här tiden att upptäcka världen på ett helt nytt sätt. Han förstår att saker han ser också kan göra ljud och börjar därför att vända sig mot ljuden han hör.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Om några veckor kommer han även att försöka härma ljud. För prins Carl Philip och prinsessan Sofia är det då viktigt att svara honom. På så sätt förstår han att det är värt att jollra.

Men fortfarande är gråten det viktigaste sättet att kommunicera på för prins Gabriel. Forskningar har visat att föräldrar som reagerar snabbt på bebisens gråt har en tendens att få barn med goda kommunikativa egenskaper, både när det gäller tal och beteende.

Foto: IBL, Kungahuset.se

Annons