Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prins Henriks kärleksgåva till hustrun

17 apr, 2015, 12:07
author
Annons
Margrethe-12

Här ser ni drottning Margrethes vackra födelsedagspresent från prins Henrik.

Margrethe II bar vackra smycken under middagen på Fredensborg slott – stora turkoser som halskedja, örhängen och brosch.

ste_prins_henrik

Det var dronningens frisör, Poul Nejlund, som avslöjade i dansk tv:

Annons

– De vackra smyckena är en 75-årsgåva från prins Henrik.

Margrethes hair stylist

Prinsgemålen var sängliggande hela veckan. Prins Henrik kunde inte fira sin drottning fysiskt, men han var ändå närvarande under kvällens fest på Fredensborg slott i form av den fina presenten till sin fru.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Margrethe-bordet

Klänningen bar drottning Margrethe för första under det holländska statsbesöket i mars.

Annons
Margrethe-12

Garnityret består av ett halsband, en uppsättning hängande örhängen och en brosch som regenten placerade i dekolletaget av klänningen.

Margrethe-23

Drottningen fick en rad andra presenter också. Och drottningen var glad för både rabatten, kaffekoppar och ett valnötsträd – bara för att nämna några.

Fyrverkeri-fredensborg

Av Åsa Bönnelyche

Foto: AOP, Stella

Annons