Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prins Joachim: Jag är inte arrogant!

22 dec, 2017, 08:00
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Nu avslöjar den danske prinsen varför han kan uppfattas som arrogant.
Annons

I en ny intervju som ska sändas i danska tv2 till julen försöker prins Joachim tvätta bort sitt lite skamfilade rykte i programmet Den andre prinsen – “Den anden prins”.

Läs mer: Kronprins Frederik och kronprinsessan Mary firar jul utomlands i år

Drottning Margrethes och prins Henriks yngste son har ju beskyllts för att vara lite förmer och snobbig. Vi minns speciellt en intervju med prinsen 2010 då han först vägrade svara på frågor för att reportern duade honom. Ni kan se det klippet nedan, med en mycket generad hustru, prinsessan Marie bredvid honom.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Jag är inte som ni tror, jag är inte arrogant. Jag är en känslig person av kött och blod, säger han.

Läs mer: Se unika bilden! Drottning Margrethe utklädd till Lucia

Joachim menar att han också är en person som har lärt sig ha en viss framtoning, oavsett om det är i provats eller officiella sammanhang.

Annons

–Det har gett mig ett rykte om att vara stelbent och då automatiskt uppfattas som arrogant, jag är som jag är. Men jag är kanske inte som ni tror, hör eller önskar att jag var, säger prinsen i den nya dokumentären.

Prins Joachim intervjuades tidigare i år om varför han är prins.

Läs mer: Grevinnan Alexandra i tårar efter känslosamma hyllningen

Här nedan kan ni se det gamla omstridda klippet med prinsen, där han vägrar svara på reporterns fråga.

Läs mer: Bildextra! Så julpyntar drottning Margrethe

Foto: Stella pictures

Annons