Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prins Joachim och Marie flyttar till topprenoverad villa

12 aug, 2014, 13:24
author
Annons
joachim-marie-barn-ao

Snart är väntan över och familjen flyttar in i nya huset! Prins Joachim och prinsessan Marie är överlyckliga över nystarten.

Prins Joachim och prinsessan Marie köpte dyraste huset i år i Danmark. Det ligger i Klampenborg, ett stenkast från Öresund, och även om köpet ännu inte är registrerat så har danska Säpo (PET) redan parkerat utanför, lagom diskret, skriver Kvällsposten.

huset

Prinsparet Joachim, 45, och Marie, 38, har hittat sitt drömhus. De och barnen har nu blivit sommarboende på sin förra adress, slottet Schackenborg på södra Jylland. Nya adressen ligger betydligt mer centralt, bara en kvarts bilresa från Köpenhamn.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Villa

Praktvillan i Klampenborg har en parkliknande tomt på 2 500 kvadratmeter med stora häckar, ett högt och tätt staket och höga träd som hindrar grannar och andra från att smygtitta in.

joachim-marie-barn-ste

Villan har stora sällskapsutrymmen, och en matsal i anslutning till köket. På övervåningarna finns barnrum, och vad mäklaren kallar tonårsrum: plats för egna rum för prinsessan Athena, 2, och prinsarna Henrik, 5, och Felix, 12, och Nikolai, 15.

Annons
marie-joachim-ao

Säljare är den kände danske fastighetsmagnaten Lars Thylander, 52, som har topprenoverat huset. Han är den som förvaltat fotbollslegendaren Michael Laudrups många miljoner, och gjort honom till partner i Thylander Gruppen. Där finns också en av kronprins Frederiks närmaste vänner, baronen och skeppsredaren Johan Wedell-Wedellsborg, 45.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures och Faksimil från Mäklarfirman Boliga.dk

 

 

 

Annons