Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prins Joachim och prinsessan Marie på familjesemester i Rio

01 aug, 2016, 07:06
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Prinsparet tog med barnen till Brasilien för en semester
Annons
Även det danska prinsparet ska till OS. De är faktiskt redan på plats i Rio och kommer att vara där fram till den 8 augusti. Fler kungligheter kan också dyka upp under OS. Men inga officiella besked har kommit från bland annat det spanska kungahuset..

Det danska prinsparet har åkt till Rio för att besöka i de Olympiska Spelen men passar även på att semestra med barnen. Det danska kungahuset lade i helgen upp en bild på Instagram som visar prinsparet med de gemensamma barnen Henrik och Athena samt Joachims barn Nikolai och Felix vid Iguaçu-vattenfallet i Brasilien

Prinsparet har haft några dagar att semestra med familjen innan deras första officiella uppdrag imorgon, då även kronprinsparet Frederik och Mary deltar. Prins Joachim och prinsessan Marie kommer under veckan att delta i olika uppdrag i Rio innan de reser hem på lördag.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av: Frida Mrad

Foto: Stella

Annons