Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prins Nikolai fyller 10 och firas med eget tv-program

27 aug, 2009, 15:02
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Prins Joachims äldste son prins Nikolai har blivit stora grabben. Han fyller 10 år den 28 augusti och firas nu med ett eget tv-program.
Annons

Den danske prins Joachims son Nikolai fyller nu 10 år, en son han har med exhustrun Alexandra. De bägge har även den sjuårige sonen prins Felix tillsammans.

År 2008 gifte prins Joachim om sig med prinsessan Marie och med henne har han ytterligare en son, Henrik. Förhållandet mellan de forna makarna verkar i alla falla vara riktigt bra och för några veckor sedan gick de bägge med sina söner på deras första skoldag. Och vi kan väl gissa på att de tillsammans kommer att ordna något riktigt kul för Nikolai på hans 10-års dag.

Inblick i prinsens liv

Porträttet av den unge prinsen visar en grabb med båda fötterna på jorden, berättar danska tidningar som redan sett programmet. Den unge mannen pratar bland annat om hur han tagit föräldrarnas skilsmässa och om sitt förhållande till lillbrorsan prins Felix. Man kommer också få följa med honom en dag med både lek och allvar. Allt för att få en inblick i hur livet ter sig för en dansk prins som nu fyller 10 år.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

 

Foto: TT

Annons