Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prins Oscars Europapremiär - reser till Italien med Victoria och Daniel

02 dec, 2016, 16:21
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Prins Oscar ser ut att bli en berest liten prins. Planen är att han ska följa med Victoria och Daniel till Italien. Estelle stannar däremot hemma.
Annons
Oscar.ste
Prins Oscar följer med sina föräldrar när de reser till Italien den 15:e till 17:e december.

Kronprinsessan och prins Daniel reser om två veckor till Italien för ett officiellt besök i Rom och Milano. Som vi tidigare rapporterat är det klart att prinsessan Estelle som ju går i förskola på Djurgården stannar hemma, men nio månader gamla prins Oscar kommer däremot följa med sina föräldrar.

Hovet informationssekreterare Ulrika Näsholm säger till Svensk Damtidning att planen just nu är att Oscar ska följa med på resan eftersom han ännu är så liten och behöver vara nära sin mamma.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Italienresan blir i så fall andra gången Oscar får följa med sin mamma på utlandsuppdrag. I september var han med när kronprinsessan besökte FN:s Generalförsamling i New York och han fanns då hela tiden i kulisserna medan kronprinsessan satt med under högnivåmöten.

Hur kronprinsessan och prins Daniels program i Italien ser ut är ännu inte fastställt, men de inleder resan med besök i Rom och reser därefter till Milano där programmet avslutas.

Oscar som i dag fyller nio månader är redan en berest pojke. Svensk Damtidning kunde nyligen avslöja att kronprinsessfamiljen i mitten av november flydde det svenska vinterrusket för några varma och avkopplande dagar på Maldiverna.

Av: Liv Sander/Ellen Myrgård Lindén.

Foto: Stella Pictures.

Annons