Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Carl Philip: "Det bästa med att vara kunglig är..."

31 okt, 2017, 16:00
author Annie-Li Eriksson
Annie-Li Eriksson
Ny intervju med tidningen Kupé.
Annons

Som vi tidigare berättat har SJ:s tidning Kupé fått en exklusiv intervju med prins Carl Philip och prinsessan Sofia. Imorgon släpps deras senaste nummer och i den avslöjar prinsparet bland annat vad som är det bästa och sämsta med att vara kunglig.

– Den absolut största fördelen är att vi kan belysa våra hjärtefrågor, säger Carl Philip.

– Jag håller med. Vi kan få möjlighet att arbeta med vår passion och vårt engagemang för barn och ungas rätt att vara sig själva, förklarar prinsessan.

Och det jobbigaste?

– Att folk kan ha förutfattade meningar om oss, svarar Sofia.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Ett konkret exempel är ju min dyslexi. Innan jag gick ut med min diagnos blev jag ganska hårt kritiserad, men efter att jag började prata om min dyslexi blev förståelsen för den och för mig annorlunda. Och jag får så mycket uppskattning från såväl barn som föräldrar som ser mig som en frontfigur för dyslexin, berättar prinsen.

Läs mer: Prinsparet: “Så ser våra vardagskvällar ut”

Foto: IBL

Annons