Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessan är gravid igen – tecknet som alla missade!

03 okt, 2024, 16:00
Brittiska kungafamiljen
Prinsessan är gravid, bekräftar hovet. Här är tecknen på babylyckan – innan den lyckliga nyheten kommunicerade utåt!
Annons
Prins Williams avslöjande ord om prinsessan CharlotteBrand logo
Prins Williams avslöjande ord om prinsessan Charlotte

Babylycka i den brittiska kungafamiljen – prinsessan Beatrice är gravid!

Det meddelade det brittiska hovet under tisdagen med ett officiellt uttalande där Beatrices och maken Edoardo Mapelli Mozzis lycka inte går att ta miste på:

"Hennes Kungliga Högsta Prinsessan Beatrice och Mr Edoardo Mapelli Mozzi är mycket glada över att kunna meddela att de väntar sitt andra barn tillsammans tidigt på det nya året; ett syskon till Wolfie och Sienna".

Och Beatrice kan faktiskt ha hintat om babylyckan redan innan det officiella uttalandet – här är alla tecknen!

Annons

Tecknet på prinsessans graviditet

Prinsessan Beatrice och Edoardo gifte sig 2020 och ett år senare kunde de välkomna sitt första gemensamma barn till världen, lilla Sienna, 3.

Edoardo har också en son från ett tidigare förhållande, Wolfie, 8, och nu växer alltså familjen snart igen med ytterligare en medlem.

Med facit i hand kan Beatrice faktiskt ha hintat om graviditeten de senaste veckorna, vilket Hello Magazine uppmärksammar.

Sajten beskriver hur prinsessan har en mycket genomtänkt klädstil, och att man här kunnat notera en förändring:

Annons

"Kungligheten, som är känd för sin eleganta känsla för stil och som nyligen kröntes till Tatlers bäst klädda 2024, har nyligen lyft sina outfits med chica ytterkläder – ett märkbart skifte som kan ha varit ett medvetet stylingval", skriver Hello Magazine bland annat.

Sajten uppmärksammar flera tillfällen då Beatrice alltså medvetet kan ha dolt babybulan med modemedvetna ytterplagg, även när hon rört sig inomhus.

Som här, när prinsessan deltog i BGC:s årliga välgörenhetsdag i Wharf i London, 11:e september:

Prinsessan Beatrice håller upp en telefon mot örat
Här var prinsessan Beatrice gravid – med det visste bara de närmaste om. Foto: Geoff Pugh/Shutterstock

Prinsessan och Sofia gravida samtidigt

Prinsessan Beatrice är inte den enda kungligheten som är gravid just nu. I september kunde prinsessan Sofia och prins Carl Philip dela den glada nyheten att de väntar tillskott i februari 2025.

Annons

Sofia och Beatrice var också båda gravida 2021, där lille prins Julian, 3, kom i mars och den brittiska prinsessans dotter Sienna i september.

Tidigare i år jobbade Sofia och den brittiska prinsessan sida vid sida då Beatrice var i Stockholm i samband med elitorganisation Brilliant Minds hyperexklusiva konferens på Grand Hotel. Även 2022 sammanstrålade Sofia och Beatrice, då i samband med Dyselexiforum på Stockholms slott.

Prinsessan Beatrice och prinsessan Sofia ler mot kameran
Prinsessan Beatrice och prinsessan Sofia har flera gånger jobbat ihop – och nu är de båda gravida. Foto: Jonas Ekströmer/TT

Foto: TT

Annons