Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessan Beatrice har tagit sin examen

12 sep, 2011, 10:12
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Häromdagen tog prinsessan Beatrice sin efterlängtade examen vid Goldsmiths University. Både mamma och pappa hade naturligtvis kommit till skolan för att fira.

Annons

Prinsessan Beatrice har nu tagit sin efterlängtade examen vid Goldsmiths University i Lambeth. Och naturligtvis fanns både mamma, Sarah Fergie Ferguson och pappa prins Andrew på plats för att fira det hela.

För dotterns skull

Och det var ett par mycket stolta föräldrar som ställde upp på ett foto tillsammans med den duktiga dottern prinsessan Beatrice. För trots allt som hänt genom åren kan de naturligtvis samsas för dotterns skull.

Glädjetårar

Tidningen Daily Mail som var på plats under ceremonien berättar att mamma Fergie inte kunde hålla tårarna tillbaka av glädje när dottern tog emot sitt diplom. Hovet säger enligt Daily Mail att prinsessan Beatrice kommer att arbeta med olika välgörenhetsprojekt i den närmaste framtiden, som Children in crisis.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Prinsessorna hyllade popstjärna››

Fergie stormar ut från tv-intervju››

Prinsessan Beatrice nya smala look››

Annons