Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessans sorg – nu bekräftas skilsmässan: “Livet är en ständig kamp”

18 sep, 2024, 14:00
author Victoria Morand
Victoria Morand
Äktenskapet är nu över.
Annons
Saftiga prislappen på Madeleines lyxiga skor • Efter cellgifterna – så mår Kate nu • Uppgifter: Marius misstänks för nytt brott – 3 kungliga snackisar från vecka 37!Brand logo
Saftiga prislappen på Madeleines lyxiga skor • Efter cellgifterna – så mår Kate nu • Uppgifter: Marius misstänks för nytt brott – 3 kungliga snackisar från vecka 37!

Prinsessan Caroline av Monacos dotter, Charlotte Casiraghi, bekräftar nu att hon har gått igenom en skilsmässa.

Det bekräftar nu prinsessdottern i en stor intervju med The Telegraph.

Prinsessdottern Charlotte Casiraghi. / SplashNews.com

Skiljer sig efter fem år

Charlotte Casiraghi och nu exmaken Dimitri Rassam gifte sig 2019 och fick sonen Balthazar tillsammans som idag är fem år gammal. Hon har även en 10-årig son, Raphaël, från ett tidigare förhållande.

Annons

Prinsessdottern Charlotte bekräftar nu själv till pressen att hon äntligen uppnått frihet sen skilsmässan.

– Det har hjälpt mig mycket att läsa böcker av kvinnliga författare att inte leva efter folks förväntningar och fördomar. För mig är det viktigt att vara fri från vissa konventioner, säger hon och fortsätter:

– Livet är en ständig kamp för din egen befrielse. Jag tror att det är en utmaning för kvinnor att skaffa barn. Varje arbetande mamma känner sig trakasserad och sliten, och män upplever inte detta på samma sätt. Det är konstigt eftersom vi hela tiden tänker på vad som händer hemma, och det gör inte män, eller hur?

Charlotte tillsammans med nu exmaken Dimitri. SplashNews.com

Charlotte förklarar vidare att hon nu vill bli fri från normerna inom kärnfamiljen och vill leva sitt liv som hon önskar utan att förhålla sig till något eller någon.

Annons

Som dotter till prinsessan Caroline av Monaco är Charlotte Casiraghi den 11:e i raden att ta över Monacos tron. Att Charlotte skilt sig, är givetvis en stor sorg för prinsessan Caroline, som värnar om sin dotter.

Bild: TT

Annons